CHEF-KOKS

KARLOS ARGUIÑANO

KARLOS ARGUIÑANO

De populairste en meest charismatische kok van Spanje.

In zijn televisieprogramma "Karlos Arguiñano en tu cocina" beschikt hij over Silestone®. De voor het werkblad van Arguiñano gekozen kleur is Lagoon, een kleur uit de Silestone® Nebula serie. Het werkblad is voorzien van een elegante Integrity® spoelbak in dezelfde kleur.

DANI GARCIA

DANI GARCIA

Uitgeroepen tot "Beste jonge kok van Europa"

De uit Malaga afkomstige kok heeft Dekton® by Cosentino uitgekozen voor zijn nieuwe restaurant in Marbella. De keuken van het restaurant verlicht de rest van het lokaal dankzij de smetteloos witte kleur Zenith van Dekton® by Cosentino. Deze witte kleur vormt een perfect contrast met de donkere kleur en het industriële aspect van de vloer waarvoor Keranium van Dekton® is gebruikt.

SERGI AROLA

SERGI AROLA

De meest mediagenieke kok van Spanje

Hij koos Silestone® voor zijn restaurant Gastro in Madrid dat twee Michelinsterren heeft.

ANDONI LUIS ADURIZ

ANDONI LUIS ADURIZ

Eigenaar van Restaurant Mugaritz

Zijn restaurant wordt onder de vijf beste ter wereld gerekend en heeft twee Michelinsterren. In juni 2010 opende Mugaritz de deuren van zijn restaurant opnieuw nadat het enkele maanden voor het publiek gesloten was geweest. Hij deed dat met Silestone®. Zijn spectaculaire keuken heeft werkbladen en wanden van Silestone® Blanco Zeus.

EVA ARGUIÑANO

EVA ARGUIÑANO

Kok en presentatrice

Aan het begin van het programma "Hoy cocinas tú" werden Silestone® werkbladen voor het decor van de keukenset gebruikt.

CHAKALL

CHAKALL

Beroemde Argentijnse chef-kok

Chakall werkt vaak samen met Cosentino, met name op internationaal niveau, en doet mee aan verschillende vakbeurzen en evenementen met zijn beroemde show cooking, waarin hij de goede keuken, humor en muziek met elkaar combineert. In Portugal speelde Chakall een belangrijke rol in diverse keukenprogramma's van verschillende tv-zenders en momenteel heeft hij een eigen programma "Chakall com uma pitada de...." op de zender Sic Mulher.

SPORTSPONSERING

FERNANDO ALONSO

FERNANDO ALONSO

Tweevoudig Formule 1 wereldkampioen

Fernando Alonso en Silestone® hebben in het jaar 2008 hun krachten gebundeld dankzij een samenwerkingsovereenkomst waarmee het Spaanse merk persoonlijke sponsor van de sportman werd. In de vier jaar dat Fernando Alonso door Cosentino werd gesponsord, heeft hij overal ter wereld deelgenomen aan verschillende reclameacties van Silestone® en in 2011 werd hij het gezicht van de reclamecampage van de Spaanse firma.

Naar aanleiding van deze sponsoring bracht Silestone® in 2008 de serie "Platinum by Fernando Alonso" uit, bestaand uit vier metallic kleuren, waarvoor de veeleisende Formule-1-wereld de inspiratiebron was.

JORGE LORENZO

JORGE LORENZO

Viervoudig wereldkampioen motor GP

Dekton® by Cosentino, het nieuwe ultracompacte oppervlak van Cosentino Group, was tijdens het wereldkampioenschap Motor GP seizoen 2013-2014 persoonlijk sponsor van Jorge Lorenzo. Jorge Lorenzo droeg op zijn officiële pet het logo van Dekton® en werkte mee aan verschillende reclameacties die Cosentino Group overal ter wereld verwezenlijkt.

Hiervoor was Silestone® by Cosentino persoonlijk sponsor van de coureur, vanaf de Motor GP van Catalonië 2011 tot het wereldkampioenschap Motor GP seizoen 2012-2013.

RAFA NADAL

RAFA NADAL

14-voudig Grand Slam kampioen

Cosentino is tot een samenwerkingsakkoord gekomen met de tennisser Rafa Nadal, de beste Spaanse sportman aller tijden. In het kader van deze verbintenis zal Cosentino diverse promotionele en ondersteunende activiteiten tot ontwikkeling brengen samen met Nadal.

De eerste van deze activiteiten is de sponsoring van het project "Rafa Nadal Academy by Movistar", de tennisschool die de sporter binnenkort zal openen in Manacor (Mallorca, Spanje), zijn geboorteplaats, om het belang van sport onder jongeren te stimuleren.

ANDERE SAMENWERKINGEN

DE GEBROEDERS CAMPANA

DE GEBROEDERS CAMPANA

Project "Campanas for eCosentino"

Cosentino bezocht de Internationale meubelbeurs te Milaan 2010 met een vernieuwend project waaraan de gebroeders Campana hun medewerking verleenden. Deze erkende Braziliaanse ontwerpers hadden een spectaculaire ruimte ingericht met Eco Line® , het gerecyclede oppervlak van de multinational.

ANDRÉS VELENCOSO

ANDRÉS VELENCOSO

Internationaal topmodel

Hij was het gezicht van de glamoureuze Silestone® campagne van 2009. De nieuwe reclamecampagne van Silestone®, met als setting een Parijse loft en in gezelschap van twee mooie modellen, gaf het merk een unieke authentieke en verfijnde uitstraling.

GOYA TOLEDO

GOYA TOLEDO

Spaanse actrice

In 2007 speelde de Spaanse actrice Goya Toledo de hoofdrol in de campagne "Be Unique" van Silestone®. Deze nieuwe creativiteit weerspiegelde wederom een merk dat continu in ontwikkeling is en dat zich richt op de wereld van design en eigentijdse interieurinrichting.

DANIEL LIBESKIND

Gerenommeerde architect

Het project "Beyond The Wall”, ontworpen door Daniel Libeskind voor Cosentino, werd tijdens de Designweek van Milaan in 2013 tentoongesteld. Beyond The Wall is een bijzonder project van architectuur en design met het Silestone® kwartsoppervlak en zijn vernieuwende matte afwerking "Suede". Het resultaat van de samenwerking tussen Cosentino Group en Libeskind Design is een spectaculaire polycentrische spiraal.

In 2014 koos Daniel Libeskind voor het ultracompacte oppervlak Dekton® by Cosentino tijdens de Biënnale voor Architectuur in Venetië.

SILESTONE® EN MODE

Silestone beklom in 2010 de Madrileense catwalk Cibeles aan de hand van de bekende Spaanse ontwerper Juan Duyos. Verschillende Silestone® kleuren dienden als inspiratiebron voor deze Madrileense modeontwerper. De modellen showden de Colorama-collectie op een spectaculaire catwalk van 168 m2, opgebouwd uit bijna 300 Silestone® tegels van 60x60 cm. De perfecte combinatie van de schoonheid van het materiaal met die van de kledingcollectie legde een andere toepassing van het product aan de dag en bekrachtigde het belang dat het merk hecht aan disciplines die te maken hebben met trends en levensstijl.

Duyos baseerde zijn herfst-wintercollectie van 2011 op de aantrekkelijke tertiaire kleurencombinaties, geïnspireerd op Silestone® kleuren zoals Rojo Vital, Unsui, Satori, Azul Enjoy en Magenta Energy

© Cosentino S.A. All rights reserved