WAT IS SENSA?

Sensa by Cosentino® is het granietmerk van Cosentino met een exclusieve bescherming tegen vlekken. Naast de welbekende eigenschappen van graniet zoals een hoge weerstand, duurzaamheid en lage poreusheid, is dit materiaal nu ook voorzien van een revolutionaire vlekbestendigheid. Sensa® graniet stoot vloeistoffen zoals water of olie af en levert een betere bescherming tegen vlekken.

Onderhoudsvrij natuurlijk graniet

Hoge vlekbestendigheid

Exclusieve kleurenselectie

Op elke Sensa® by Cosentino plaat wordt een beschermende behandeling toegepast in de moderne installaties van Cosentino. Deze beschermende behandeling biedt 15 jaar garantie.

De Sensa-behandeling wordt door middel van een chemische verbinding met het materiaal aangebracht. Hierdoor krijgt het graniet een onzichtbare bescherming maar kan het blijven ademen. Deze behandeling is bedoeld om te voorkomen dat vloeistoffen in het graniet trekken en dat eigenschappen zoals kleur, kwaliteit en afwerking langere tijd onaantastbaar blijven met een beter resultaat.

Sensa graniet is NSF gekeurd wat inhoudt dat het materiaal in aanraking mag komen met voedsel. Ook heeft het product het Greenguard certificaat van het Noord-Amerikaanse Milieu-instituut, een garantie dat de normen voor luchtkwaliteit in gesloten ruimtes worden nageleefd.

KLEUREN Alle / Graniet

© Cosentino S.A. All rights reserved