Wat is Cosentino Impulsa?

Het gaat om een Stageprogramma voor jongeren die, tegen vergoeding, gedurende een periode van 12 maanden deel uit maken van een scholingsplan voor de ontplooiing van vaardigheden en kennis op verschillende gebieden binnen Cosentino, opdat zij zich kunnen voorbereiden als impuls voor hun professionele loopbaan.

Waarom heeft Cosentino dit programma gelanceerd?

Door de huidige situatie op de markt en de concurrentie om professioneel talent moeten uitdagende alternatieven worden geboden voor de aspiraties van deze professionele jongeren, die in de toekomst van belang kunnen zijn en die hun professionele carrière willen beginnen bij Cosentino.

Cosentino Impulsa probeert te helpen bij de professionele ontplooiing van deze jongeren door het beeld van Cosentino als werkgevend merk te versterken.

Als jij in deze concepten de elementen ziet die voor jouw de ideale omgeving zijn om je professionele avontuur te beginnen, dan is het programma Cosentino Impulsa je volgende stap op de carrièreladder.

· COSENTINO EXECUTIVE

· Diversiteit

· Prestaties en resultaten

· Uitdagingen

· Constante ontwikkeling

· Professionele groei

· Waarderen van ideeën

COSENTINO IMPULSA BIEDT JE DE MOGELIJKHEID OM JE TALENTEN IN EEN MULTINATIONAL TE ONTPLOOIEN, EEN CONTINUE EN BETAALDE SCHOLING TE ONTVANGEN EN DE KANS TE KRIJGEN OM JE PROFESSIONELE LOOPBAAN TE STARTEN.

Wil je deel uitmaken van dit programma?

Cosentino Group is op zoek naar getalenteerde jonge, onlangs afgestudeerde academici of studenten in hun laatste studiejaar die het Engels op tweetalig niveau beheersen (de beheersing van andere Europese talen wordt ook gewaardeerd) en een van de volgende studies volgen of hebben gevolgd:

  • Techniek (telecommunicatie, industriële techniek, systeembouw, wegenbouw, elektronica,....)
  • Wiskunde
  • MBA en Bedrijfskunde
  • Rechten
  • Architectuur

Om een jaar stage te lopen in een van de vestigingen, in Spanje (in dit geval in Cantoria) of in het buitenland, van Cosentino Group.

Ben jij in staat om je enthousiasme over te brengen, ben je bereid om uitdagingen aan te gaan die jouw analytisch vermogen op de proef stellen en om naar oplossingen te zoeken, dan willen we je graag uitnodigen als kandidaat voor de II editie van Cosentino Impulsa.

Ervaringen met Impulsa

Na bijna 5 maanden kan ik nu wel zeggen dat dit programma ons de kans geeft om over projecten te leren en deze uit te voeren. Wij worden vanaf de eerste seconde bij deze projecten betrokken en je ziet hoe ze worden uitgewerkt en uiteindelijk hun vruchten afwerpen (en steeds met de hulp van de personen om ons heen). Daarnaast leer je hoe een bedrijf met een duidelijke internationale uitstraling functioneert. Je ontdekt er hoe belangrijk het is dat de verschillende afdelingen ieder hun eigen bijdrage leveren opdat het bedrijf blijft functioneren. En als je hierbij de scholing die we krijgen optelt, dan kan gezegd worden dat het een zeer compleet en uitzonderlijk programma is voor het begin van onze professionele carrière.
Marina G.
Een unieke kans om jezelf op de proef te stellen en iedere dag nieuwe dingen te leren terwijl je echte functies binnen het bedrijf bekleedt. Het is een zeer verrijkende ervaring die je in staat stelt om de functies van alle afdelingen te leren kennen door de rechtstreekse interactie met die afdelingen of door cursussen die in de loop van het programma worden gegeven. De integratie binnen het bedrijf ligt op alle niveaus, zowel bij fabrieksarbeiders als managers, waardoor een benijdenswaardige, uitstekende werksfeer wordt gecreëerd.
Vicente L.
Met het Impulsa programma krijgen we een gerichte indruk van de functies van onze afdeling, maar ook een 360º visie dankzij de specifieke scholing die we ontvangen en door de voortdurende communicatiestroom tussen de verschillende afdelingen die nodig is voor alle nieuwe uitdagingen die Cosentino aangaat.
María Dolores H.
De manier waarop het programma tot ontwikkeling wordt gebracht is zeer geslaagd. De behoefte om te leren aan de hand van zowel algemene als specifieke cursussen wordt perfect gecombineerd met de uitdaging om het dagelijkse werk net als elke andere medewerker met meer ervaring onder ogen te zien. En samen met ontmoetingen met stafleden en bezoeken aan de fabriek of centers, die ons een unieke kans bieden om uit de eerste hand de werking van een groot concern op alle niveaus te leren kennen, kunnen we zeggen dat de ervaring ronduit geslaagd is.
Agustín F.
© Cosentino S.A. All rights reserved