Slide background

De kracht
van een groot team

ONS DNA

ZELFEISEND

Wij bepalen vastberaden en op ambitieuze wijze de eigen doelstellingen en stellen ons niet tevreden met het vereiste resultaat maar proberen de verwachtingen te overtreffen.

INSPIRERENDE ACTIES

Wij dragen enthousiasme en positiviteit uit en inspireren hiermee anderen om het maximale te halen uit hun capaciteiten, om zo ons team te motiveren en onze doelstellingen te bereiken.

EEN PARTNER VOOR ONZE KLANTEN

Wij kennen en begrijpen de bijdrage van ons werk aan de tevredenheid van de (externe en interne) klant en maken van de behoeften van die klant het middelpunt van onze activiteit.

TEAMBUILDING

Wij bereiken gemeenschappelijke doelstellingen door de bijdragen op één lijn te brengen met de algemene doelstellingen, door actief de samenwerking te bevorderen en daarbij de barrières tussen alle afdelingen en leden van Cosentino op te heffen om zo een uniek team binnen de organisatie te creëren.

BETROUWBAARHEID

Wij voeren ons werk krachtig en integer uit om de gestelde doelstellingen te bereiken en obstakels en moeilijkheden het hoofd te bieden.

INNOVATIE

Wij werken op een proactieve wijze om creatieve ideeën en oplossingen te kunnen implementeren en ontdekken en genereren daarbij kansen op verschillende vlakken.

PASSIE VOOR VERANDERING

Wij passen ons vlot aan nieuwe of veranderende situaties aan, of het nu om geprogrammeerde of onverwachte omstandigheden gaat, en zetten vraagtekens bij de gevestigde orde vanuit constructief oogpunt om voorstellen te doen in het kader van vooruitgang.

GLOBALE VISIE

Dit omvat de strategie van de organisatie en richt zich op het bereiken van de doelstellingen van Cosentino. Daarbij nemen we steeds kennis van en beoordelen de effecten die onze handelingen op de processen en op de mensen hebben.

JOUW LOOPBAAN BIJ COSENTINO BEGINT HIER

SCHOLINGSPROGRAMMA VOOR GETALENTEERDE JONGEREN

Recruitment Manager

Lidia Berbel Miralles
Lidia Berbel MirallesRecruitment Managerlmberbel@cosentino.com
Rejane Almeida Mohn
Rejane Almeida MohnHR Generalist Latamrmohn@cosentino.com
Nuria Lorenzo
Nuria LorenzoTalent Acquisition Manager, U.S. & Canadanlorenzo@cosentino.com
© Cosentino S.A. All rights reserved