Slide backgroundSlide thumbnail

Wat is Cosentino Exclusive?

Het is een Executive Development Programma waarbij professionals met sales ervaring hun kennis en vaardigheden ontwikkelen voor het worden van toekomstige Business Unit Managers.

Registratie voor de editie van 2015-2016 is nu geopend.

Waarom lanceert Cosentino dit programma?

Het doel van dit programma is om potentiële managers op te leiden die de cultuur en de doelstellingen van het bedrijf uitdragen, van een gestructureerd leerproces gebaseerd op ervaring, begeleid met formele kennis van het bedrijf. Dit proces stelt kandidaten in staat om hun eigen missies in iedere markt of land te ontplooien.

Cosentino Executive by Impulsa verwacht om de professionele ontwikkeling van dit collectief te versterken, waarbij ook het image van Cosentino als een werkgeversmerk versterkt wordt.

Als deze concepten (zie beeld rechts) de elementen die een ideale werkomgeving voor een professionele carrière voor jou belichamen, dan is het Cosentino Executive Programma een goede uitdaging voor jou.

CosentinoExecutive-300x199

COSENTINO EXECUTIVE BIEDT DE MOGELIJKHEID OM JOUW POTENTIEEL TE ONTWIKKELEN IN EEN MULTINATIONAL. DOORLOPENDE TRAINING EN DE KANS OM EEN PROFESSIONELE CARRIÈRE TE CONSOLIDEREN IN EEN INTERNATIONALE OMGEVING.

Wil jij deel uitmaken van het programma?

Cosentino Group is op zoek naar professionals met meer dan 5 jaar geconsolideerde sales ervaring.

  • Een diploma gerelateerd aan Company Business.
  • Master in Sales en / of Marketing, MBA.
  • Leiderschapskwaliteiten in multidisciplinaire teams.
  • Business Unit Management
  • Engels: niveau C1
  • Mogelijkheid om gehuisvest te worden in andere landen.
  • DNA Cosentino Manager: Actief, Mondiale visie, Klantpartner, Teambuilder, Innovatief, stelt hoge eisen aan zichzelf, betrouwbaar en passie voor verandering.

Ben jij een enthousiaste persoonlijkheid die uitdagingen niet uit de weg gaat en wil jij jouw carrière verrijken, solliciteer dan voor Cosentino Executive by Impulsa

© Cosentino S.A. All rights reserved