SILESTONE EN ECO LINE BY COSENTINO

GEPOLIJST

De traditionele afwerking van Silestone is de glanzende afwerking, Gepolijst genaamd. Een gepolijst oppervlak geeft een intensieve kleur en glans.
Met deze afwerking komen van de zuiverste witte tot aan de diepste zwarte kleuren tot leven.

SUEDE

Suede is de meest geavanceerde matte afwerking in de wereld van werkbladen uit kwarts met een unieke uitstraling dankzij zijn schoonheid en elegantie.
Deze afwerking heeft een grote kleurstabiliteit en het is niet nodig om het oppervlak te impregneren. Het oppervlak is zeer vlekbestendig met een aangenaam zacht gevoel.

VOLCANO

Rustiek maar zacht tegelijk, Volcano is het resultaat van de inspanningen van de R+D+i -afdeling van Cosentino Group.
Het Volcano oppervlak ziet er aantrekkelijk uit, voelt zacht aan en biedt de markt een uniek oppervlak voor toepassing allerhande designprojecten.

DEKTON

ULTRAMAT

De keur van mogelijkheden die Dekton biedt, maakt dat zijn ultramatte afwerking zeer zacht aanvoelt en uniform van kleur is. Op deze manier blijft het minimalisme van een bijzonder materiaal bewaard.

ULTRATEXTUUR

Alle kleuren van Dekton hebben een andere afwerking waardoor iedere kleur uniek is. Dankzij toepassingsmogelijkheden op voorheen ondenkbare niveaus, aan te passen aan de wensen van de klant, maken het materiaal extra uniek.

SENSA

LEATHER

De leather afwerking biedt een extra beschermende laag tegen vlekken en geeft daarnaast een matte afwerking die de schoonheid van het materiaal doet uitkomen.

GEPOLIJST

De gepolijst afwerking voorziet de innoverende kleuren die Cosentino biedt van een opmerkelijke, spectaculaire en onvergetelijke glans.

SCALEA

CENTURY

Het effect van het verstrijken van jaren geeft dit materiaal met oneindig veel mogelijkheden een elegant gevoel.

GLASE

Een klassieke behandeling voor een speciale matte glans

LEATHER

Een matte afwerking met een waterafstotend middel dat het extra bescherming tegen vlekken geeft.

MIRAGE

Hiermee wordt de natuurlijke glans van de steen opgeluisterd en voorziet het van een spectaculaire glans.

PREXURY

GEPOLIJST

Op Prexury, een bijzonder exclusief materiaal, wordt de traditionele gepolijste afwerking toegepast om de kleuren van halfedelstenen en de weerkaatsingen daarvan te accentueren en te versterken .

Deze afwerking versterkt de helderheid van dit materiaal en zorgt ervoor dat de ruimte waarin het wordt toegepast een unieke, spectaculaire plek wordt.

© Cosentino S.A. All rights reserved